Korisnički alati

Site alati


2015:karolina_majstrovic:projektni_zadatak

Razlike

Slijede razlike između dviju inačica stranice

Poveznica na ovu usporedbu

Starije izmjene na obje strane Starija izmjena
Novija izmjena Novije izmjene na obje strane
2015:karolina_majstrovic:projektni_zadatak [2015/04/26 13:34]
kmajstrovic [Plan projekta]
2015:karolina_majstrovic:projektni_zadatak [2015/04/26 13:34]
kmajstrovic [Plan projekta]
Redak 49: Redak 49:
 Na eksperimentalnim pločicama će biti postavljeni senzori i odgovarajuće LED. Maketa automobila će ulaziti u prostor koji ograđuju senzori, pri čemu će sustav za obavještavanje provoditi svoju funkciju. Zbog nemogućnosti prezentiranja sustava u garaži na realnim udaljenostima,​ pragovi za obavještavanje vozača će biti drastično smanjeni. Na eksperimentalnim pločicama će biti postavljeni senzori i odgovarajuće LED. Maketa automobila će ulaziti u prostor koji ograđuju senzori, pri čemu će sustav za obavještavanje provoditi svoju funkciju. Zbog nemogućnosti prezentiranja sustava u garaži na realnim udaljenostima,​ pragovi za obavještavanje vozača će biti drastično smanjeni.
  
-**Komentar na recenziju:​**"​Bilo bi idealno da vozačevo sučelje bude na mobitelu, jer onda bilo koji vozač u tom prostoru može dobiti pomoć "+**Komentar na recenziju:​** 
 + 
 +"Bilo bi idealno da vozačevo sučelje bude na mobitelu, jer onda bilo koji vozač u tom prostoru može dobiti pomoć "
  
 Bila sam nejasna na početku definiranja zadatka. Naime, nema potrebe da bilo koji vozač može dobiti pomoć na mobitel. Garaža je namijenjena jednom vozaču (najčešće),​ ovaj sustav je namijenjen korištenju u garažama koje su malih dimenzija u sklopu obiteljske kuće. Stoga stojim pri svojoj ideji da i dalje zadržim oznake na zidu i eventualno zvučnu indikaciju blizine. Bila sam nejasna na početku definiranja zadatka. Naime, nema potrebe da bilo koji vozač može dobiti pomoć na mobitel. Garaža je namijenjena jednom vozaču (najčešće),​ ovaj sustav je namijenjen korištenju u garažama koje su malih dimenzija u sklopu obiteljske kuće. Stoga stojim pri svojoj ideji da i dalje zadržim oznake na zidu i eventualno zvučnu indikaciju blizine.
2015/karolina_majstrovic/projektni_zadatak.txt · Zadnja izmjena: 2023/06/19 18:11 (vanjsko uređivanje)